Czekoladowe warsztaty Drukuj
05.03.2013.

W Zespole Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych w Ciechanowcu ruszyły warsztaty przygotowywania pralin i czekoladowych dekoracji w ramach projektu „Nowoczesna Gastronomia” finansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.


Czekoladowe warsztaty

fot. ZSOiZ w Ciechanowcu


Dzięki otrzymanemu dofinansowania, aż 61 uczniów zdobędzie umiejętności tworzenia czekoladowych smakowitości. Nad wszystkim czuwać będzie aktualny Mistrz Polskich Cukierników - Paweł Małecki, uczestnik międzynarodowych konkursów cukierniczych we Francji i Stanach Zjednoczonych. Należy podkreślić, że Paweł Małecki jest Ambasadorem Czekolady marki Callebaut w krajach nadbałtyckich, szefem produkcji dekoracji, pralin i lodów największej cukierni w Polsce. Ukoronowaniem kursu będzie własnoręcznie wykonany tort.

źródło: www.zsoiz-ciechanowiec.pl


 
 
facebook      instagram      youtube

Biuletyn Informacji Publicznej

Cyfrowy Urząd

System Informacji Przestrzennej

Informacja Turystyczna
 

Projekty unijne

COKiS
Galeria

Wydarzenia kulturalne

 
eKartka 
wszystkie »»     

ciechanowiec.plciechanowiec.pl