Program
Czekoladowe warsztaty Drukuj
05.03.2013.

W Zespole Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych w Ciechanowcu ruszyły warsztaty przygotowywania pralin i czekoladowych dekoracji w ramach projektu „Nowoczesna Gastronomia” finansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.


Czekoladowe warsztaty

fot. ZSOiZ w Ciechanowcu


Dzięki otrzymanemu dofinansowania, aż 61 uczniów zdobędzie umiejętności tworzenia czekoladowych smakowitości. Nad wszystkim czuwać będzie aktualny Mistrz Polskich Cukierników - Paweł Małecki, uczestnik międzynarodowych konkursów cukierniczych we Francji i Stanach Zjednoczonych. Należy podkreślić, że Paweł Małecki jest Ambasadorem Czekolady marki Callebaut w krajach nadbałtyckich, szefem produkcji dekoracji, pralin i lodów największej cukierni w Polsce. Ukoronowaniem kursu będzie własnoręcznie wykonany tort.

źródło: www.zsoiz-ciechanowiec.pl


 
 
« poprzedni artykuł   następny artykuł »

Laureat Ogólnopolskiego Konkursu Wzorowa Gmina

Biuletyn Informacji Publicznej

Cyfrowy Urząd

System Informacji Przestrzennej

Informacja Turystyczna

Mapa interaktywna
COKiS
Galeria

Wydarzenia kulturalne

Pytania do Burmistrza
eKartka 
wszystkie »»     

Pogoda Euro Horoskop
ciechanowiec.plciechanowiec.pl